Digitális Fotók Retusálása
      Aktuális | Cikkek | Linkek |   Digiretus.ro
Photoshop Tipp|2014.10.11.
Android|2014.09.25.
Photoshop Videó|2014.09.25.
Photoshop Tipp|2014.09.18.
Photoshop Videó|2014.09.09.

Photoshop munkamenet - Portré retusálás

szint: haladó


Most nem egy tipp, vagy egyszerű trükk kerül terítékre, hanem egy teljes munkafolyamat, melynek során több lépésben javítgatunk egy fotót.


Photoshop Touch: napsütés effektus

szint: nagyon könnyű


Ezúttal a mobilokhoz készült Photoshop verzióval alakítunk át egy borongós képet napsütötte fotóvá.


Lágyítás - Soft Focus (Photoshop Videó)

szint: könnyű


Hogyan érhetünk el álomszerű hatást fotóinkon Photoshopban


Vágás és perspektíva Photoshop CS6-ban

szint: könnyű


Perspektíva-korrekciós vágás? Hát, sokkal barátságosabb, mint aminek hangzik.


Kontraszt emelése II. (Photoshop Videó)

szint: haladó


Hogyan emeljük a kontrasztot fotóinkon Photoshopban. 2. rész.

Az Adobe Photoshop programban a Mozgató eszköz tulajdonságánál (Opciók pane) beállíthatjuk, hogy ha valamelyik elemre kattintunk, akkor az elem rétegét is kijelöli.

 
 

Könyvek a digitális fotózásról , Adobe Photoshop CS3 könyvek, Adobe Elements & Lightroom könyvek

   


Felhasználónév:

Jelszó:

 
 

Milyen képszerkesztő szoftvert használsz leggyakrabban?

Photoshop
Photoshop Elements
GIMP
Paint Shop Pro
más program
nem használok


   Keresés az oldalonPhotoshop Tipp|2011.01.16.

Roncsolt,öreg fotó

szint: könnyű


Ha már lúd, legyen kövér. Ha már öreg, legyen még öregebb.


 
 

Írj be egy kérdéses angol szakkifejezést és megkapod magyar megfelelőjét !


  
 
 

Teljes szótár megtekintése>>>


 Kép

Népek

Geographia Kiad
Vásárlás az Alexandra.hu weboldalon

Részletek A gyönyör fotókkal illusztrált album betekintést nyújt az emberiség kulturális kincseibe, megmutatja, milyen sokszín az ember, lakjon a világ bármely tájékán. A népcsoportok, népek külsFifa 15 coins
FiFA 15 Coins jellegzetességeinek eltérésein túl öltözetükben, szokásiakban is különböznek: dolgos hétköznapokon, jeles ünnepnapokon, családi életük, vallási szertartásaik közben figyelhetjük meg őket a kötet képein, amely egy színpompás és lenyűgöz világkörüli utazás élményét nyújtja.Kép

Az év természetfotói - Magyarország 2009

Alexandra Kiad
Vásárlás az Alexandra.hu weboldalon

Részletek A naturArt Magyar Természetfotósok Szövetsége 2009-ben tizenhetedik alkalommal rendezte meg Az Év Természetfotósa pályázatot. A magyar természetfotósok évről évre bizonyítják, hogy világviszonylatban is a szakma legjobbjai köz tartoznak. Képeikkel a természet szépségére és sérülékenységére hívják fel a figyelmet, a vadon mellett az ipari tájról is beszélnek.

A 2009-es pályázat remekműveinek, a fotósok kitartásának és természet iránti megszállottságának ez az album állít emléket.
mmoxt
onefifa


A kötet kétféle borítóval jelent meg, ugyanis készítői egyiknek sem tudtak ellenállni, így az olvasóra bízzák, melyiket választja. Mindkettővel jól jár!Kép

A Digitális fotós könyv 2.

Scott Kelby
Vásárlás az Interbook.hu weboldalon

Részletek Scott Kelby, a nagysiker Digitális Fotóskönyv els kötetének szerzője visszatért egy olyan új könyvvel, ami pont ott folytatja, ahol az els kötet abbahagyta. Ugyanabban a lényegretör, szakzsargont mellőz stílusban ad azonnal alkalmazhat tippeket, ami miatt az olvasónak "Aha, szóval így csinálják!" érzése támad, és ami az els kötetet a világ legsikeresebb digitális fotózásról szól könyvév tette.

Ez a könyv egy zseniális alapelvre épül. A szerz így írja le: "Ha együtt fotóznánk valahol, és azt kérdeznéd tőlem, hogyan tudod elkerülni, hogy olyan fekete legyen a háttér a fotózott személy mögött amikor vakut használsz, nem kezdenék bele egy előadásba a vakuarányokról, vagy kezdeményeznék beszélgetést a vakuszinkronról és a háts redőnyre val szinkronizálásról. Egyszerűen csak az mondanám, hogy növeld a záridőt 1/60-ad másodpercre, akkor j lesz a háttér. A könyv is pontosan erről szól: mintha együtt fotóznánk, én pedig közben válaszolok a kérdéseidre, tanácsokat adok, és megosztom veled a korábban megtanult titkokat, ahogy egy barátommal tenném - a részletes technikai magyarázatok és szakzsargon nélkül.

Minden egyes oldal egyetlen, a fotóidat jobb tev témát jár körül. Minden lapozás után egy-egy újabb profi beállítással, eszközzel vagy trükkel ismerkedsz meg, amik segítenek a képeidet kiállíthat minőségűv tenni. Ha már eleged van abból, hogy a képeid "elmennek", ha eleged van abból, hogy akárhányszor belenézel egy fotós magazninba, azt gondolod, "Az én képeim miért nem így néznek ki?", akkor ez a könyv neked val.
rolex replica watches replica watches replica watches

Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejt szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor, és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzőtt fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készítened.

Scott Kelby a számítástechnikai könyvei a világon a legeladottabbak (2004 óta minden évben). Scott a Photoshop User magazin szerkesztője és kiadója, a Photoshop Szakemberek Országos Egyesületének (National Association of Photoshop Professionals, NAPP) elnöke. A nagyra tartott Photoshop User TV társműsorvezetője, és világszerte digitális fotózást és képalkotást oktat. Scott több mint 40 könyv díjnyertes szerzője, a nevéhez fűződik többek között a Photoshop könyv digitális fotósoknak, az iPod könyv, és a Scott Kelby hétpontos rendszere Adobe Photoshop CS3-hoz.Kép

A Digitális fotós könyv

Scott Kelby
Vásárlás az Interbook.hu weboldalon

Részletek Scott Kelby, aki a Photoshop Digitális Fotósoknak cím sikerlistás, díjnyertes könyvével mindörökre megváltoztatta a "digitális sötétkamrát", ezúttal a digitális fényképészet legfontosabb területével küzd meg, és megmutatja nekünk, hogyan készíthetünk profi minőség felvételeket a legjobb digitális fotósok trükkjeit használva (amelyek mellesleg egyszerűbbek, mintsem gondolnánk).Buy FIFA 15 Coins
>

Nézzük, Scott miként mutatja be könyvének lényegét:
"Ha mi együtt fotózni mennénk, és megkérdeznéd, hogy "Te, hogyan kapjam le ezt a virágot úgy, hogy éles legyen?", nem kezdenék el fényképész leckéket tartani Neked. Egyszerűen azt mondanám, hogy "Rakd fel a zoom objektívet, állítsd a blendét f/2.8-ra, fókuszálj a virágra, és kattints." Erről szól a könyv: mi ketten fotózni megyünk, válaszolok a kérdésekre, tanácsokat adok, és megosztom az általam ismert titkokat, ahogy egy barátommal tenném - a technikai magyarázat és a fotós szakzsargon nélkül."FIFA 15 Coins


Ez nem elméleti könyv, amely zavaros szakszöveggel és részletes fogalomleírásokkal van tele! Ez a könyv arról szól, hogy melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást használjuk és mikor tegyük. A fényképész szakma majd 200 féltve őrzött titkát felfed könyv birtokában észrevehetően jobb, élesebb, színesebb, professzionális fényképeket készíthetünk.


Minden oldalon találunk valamit, amivel jobb tehetjük felvételeinket. Minden lapozással egy újabb profi beállításhoz, eszközhöz vagy trükkhöz jutunk, amelyek használatával fényképeinkből galériába ill műremekek válnak. Ha unjuk már, hogy "nem rossz" fényképeket készítünk, ha unjuk már, hogy a fényképész magazinokat nézegetve mindig arra gondolunk, hogy "Az én képeim miért nem így néznek ki?", akkor ez a könyv pontosan nekünk szól!
mmoga
Scott Kelby a világ egyik legolvasottabb szerzője a számítógépes könyvek területén, a Photoshop User magazin főszerkesztője, az amerikai National Association of Photoshop Professionals elnöke, a Nikon Software User magazin főszerkesztője, és az Adobe Photoshop TV video podcast egyik társházigazdája. Scott a szerzője a Photoshop Down & Dirty Tricks és a magyarul is megjelent Photoshop Digitális Fotósoknak kiadványoknak, illetve  a New Riders kiad által megjelentetett Killer Tips sorozat sorozatszerkesztője is.Kép

Adobe Photoshop CS3 - Tanfolyam a könyvben

Adobe Creative Team
Vásárlás az Interbook.hu weboldalon

Részletek Tanulja meg, hogyan javíthatja és tökéletesítheti digitális fényképeit, hogyan készíthet montázsokat, designsablonokat és Internetre szánt képeket! Próbálja ki a nem rombol hatás intelligens szűrőket, és alakítsa át a képeket a perspektívájuknak megfelelően!FIFA 15 Coins
Buy FIFA 15 Coins

"A Tanfolyam a könyvben gyakorlatias feladatokkal és valódi példákkal mutatja be, hogy kell a legtöbbet kihozni az Adobe termékekből." (Patti Sokol, Sokol Consulting, Inc.)

Az Adobe Photoshop CS3 elsajátításának leggyorsabb, legkönnyebb és legátfogóbb módja
A "Classroom in a Book" a legtöbb példányban eladott szoftveroktat tankönyvsorozat. Segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek használatát. A "Tanfolyam a könyvben" azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - az Adobe termékszakértők támogatásával fejlesztett, hivatalos oktatósorozat az Adobe Systems Incorporated-től.
Az Adobe Photoshop CS3 Tanfolyam a könyvben 14 leckéje az Adobe Photoshop, a világ legjobb képszerkeszt alkalmazásának alapjait fedi le - többek között a digitális fényképek retusálását, a rétegek és maszkok használatát, a kezelőfelület megismerését, a képernyőre és nyomtatásba szánt képek előkészítését. Ezen túlmenően megismerheti a CS3 legújabb funkcióit, és a munkafolyamatot, illetve képei bemutatásának menetét meggyorsít új módszereket sajátíthat el. Számtalan tipp és technika, extra tananyag és mini oktatóanyag segítségével hatékonyabban és nagyobb hozzáértéssel dolgozhat a Photoshop alkalmazással. Vegye át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogasson az önt leginkább érdekl leckék között.

FIFA Coins PS4


- Intelligens szűrők
- Zoomify vezérlők
- Tartalom igazítása
- Gyors kijelölés
- Klónozás forrása
- Továbbfejlesztett Camera Raw és távlatpont
- A Photoshop Extended mérési és képelemzési funkciói

A könyvhöz a leckefájlokat és angol nyelv oktatófilmeket tartalmaz CD jár.

A könyv az eredeti angol tankönyv fordítása, így elsősorban az angol kezelőfelülethez készült, de kiegészült a magyar nyelv kezelőfelület elnevezéseivel, így a lokalizált verzióhoz is használhat (WIN és MAC környezetre vonatkozóan egyaránt).Kép

Photoshop digitális fotósoknak

Scott Kelby
Vásárlás az Interbook.hu weboldalon

Részletek Készen áll a minden szabályt felrúg Photoshop könyvre?

A legnagyobb példányszámban eladott Photoshop könyvek szerzője, Scott Kelby magasra helyezi a lécet új könyvével, amely az Adobe Photoshop CS 2 legújabb, legfontosabb és legizgalmasabb technikáit mutatja meg a digitális fotósoknak.

Scott a Photoshop User magazin főszerkesztője és társalapítója, a Nikon Capture User magazinjának főszerkesztője és a Photoshop Elements Techniques vezet szerkesztője, a National Association of Photoshop Professionals (NAPP), az Adobe Photoshop felhasználók szövetségének elnöke. A szaktekintély több mint 26 Photoshopról, digitális képalkotásról és technológiáról szól könyv díjnyertes szerzője, többek között a Photoshop Down & Dirty Tricks, a Photoshop Photo-Retouching Secrets, a Photoshop Classic Effects és a The Photoshop Elements Book for Digital Photographers könyveknek.
Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour oktatási igazgatója, a Photoshop World Conference & Expo technikai elnöke, és szerte a világban számos digitális képalkotási kiállítás és esemény előadója. Az Adobe Photoshop oktat DVD sorozatában is közreműködött és 1993 óta oktat Adobe Photoshop felhasználókat.
Ha további információkra kíváncsi Scottról, látogasson el oldalára: www.scottkelby.com


1.Fifa Coins|

2.Fifa Coins|

3.Fifa Coins|

4.Fifa Coins|

5.Fifa Coins|

6.Fifa Coins|


A díjnyertes, eladási csúcsot dönt könyv új változata azt nyújtja a digitális fotósoknak, amit eddig még egyetlen könyv sem: pontosan megmutatja, "hogyan csinálja". Nem különböz elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett az ír egzakt, napjaink vezet digitális fotósai által használt technikákat mutat be lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, melyik beállításokat használja, mikor és miért. Ezért fogadta a könyv előz változatát olyan kitör örömmel a digitális fényképezés világa. Ám az új CS2 változathoz írt könyv még nagyobb, még jobb, és még többet felfed a profik legjobban őrzött titkaiból.


TANULJA MEG, HOGYAN CSINÁLJÁK A PROFIK

Scott Kelby évente több ezer profi fotósnak tanítja a Photoshop használatát, és szinte kivétel nélkül mindegyiküknek ugyanazon kérdései, problémái és kihívásai vannak - és pontosan ezekkel foglalkozik a könyv.

Megtanulhatja:
- A profik által ténylegesen használt élesítési technikákat. (Egy teljes fejezet csak ezzel foglalkozik!) A profiknak a leggyakoribb digitális fényképhibák gyors kijavítására használt trükkjeit!
- A lépésről lépésre halad beállítást, amely biztosítja, hogy a nyomtatóból kijöv színek tökéletesen egyezzenek a képernyőn láthat színekkel.
- A kizárólag a profik által ismert portréretusálási titkokat!
- Hogyan dolgozza fel a RAW formátum digitális képeket (és hogyan használja ki a CS2 új Camera Raw funkcióit!).
- Hogyan végezze el szenvedés nélkül a fényképek színkorrekcióját (le fog döbbenni, hogy ez milyen könnyen megy, ha tudja a titkot).
- Egy teljes fejezet a legújabb, leginkább keresett különleges Photoshop effektekről!
- Hogyan csökkentse a zajt, kezelje az objektív által okozott problémákat, kerülje el a fényudvart stb.
- Hogyan mutassa be műveit úgy, ahogy a profik teszik!

És még egy csom módszert, fogást, apr "bennfentes" trükköket, amelyekkel csúcsra járathatja produktivitását!

Ha ön digitális fotós, és készen áll a "szakma trükkjeinek" elsajátítására, amelyekkel a vezet profik munkáikat javítják, szerkesztik, élesítik, retusálják és bemutatják, akkor pont a megfelel könyvet tartja a kezében. Fifa 15 Coins
Fifa Coins
Fifa 15 Coins
Fifa 15 Coins
Fifa 15 Coins

replica handbagsKép

Adobe Photoshop Lightroom 2 fotósoknak kézikönyv

Baráth Gábor
Vásárlás az Interbook.hu weboldalon

Részletek Mi az a Lightroom 2?

A fotós szerszámtáskájához manapság már nemcsak a gépvázak, objektívek, vakuk és szűrők tartoznak hozz, hanem egy sor szoftver is. Vannak olyan programok, amelyek segítségével archiválhatók és az archívumból előkereshetők a régi felvételek, más alkalmazások révén beállíthatjuk a képek tónusait, kisebb javításokat és retusálást végezhetünk rajtuk, és megint mások segítségével különböz bemutatókat készíthetünk belőlük.
Fifa 14 coins|

Fifa coins|

louis vuitton replica|

replica handbags

FIFA 14 Ultimate Team Coins|
Az Adobe Photoshop Lightroom egy olyan szoftver, amelyet az előbb említett feladatok ellátására fejlesztettek ki, kifejezetten a fotós munkafolyamat támogatására. Az Adobe-nak ez az els szoftvere, amit az els lépésektől kezdve kiadott felhasználók ezreinek. Az  visszajelzéseik alapján alakította ki a menüszerkezetet, a fel használói felületet, és képet kapott arról is, hogy milyen elvárásaik vannak a fotósoknak a teljes munkafolyamat során. Épp ezért ez a program nemcsak a hobbifotósok igényeit képes kielégíteni, hanem azokét is, akik a fotózásból élnek, készítsenek akár tárgy-, természet- vagy esküvői fotókat.

A könyv tartalma:

replica handbags


Ebből a hasznos tippekkel és tanácsokkal fűszerezett könyvből képet kaphat arról, hogy milyen módon lehet a fotózással kapcsolatban felmerül összes feladatot - az archiválástól az utómunkákon keresztül a prezentációig - egyetlen szoftver segítségével megoldani.
Ez a program nemcsak kényelmes,


Buy Fifa Coins|
Buy Fifa Coins|
Buy Fifa Coins|
Buy Fifa Coins|
Buy Fifa Coins|
Buy Fifa Coins|

hanem a végered- mény szempontjából professzionális is, köszönhetően azoknak az algoritmusoknak és programrészeknek, amelyeket az Adobe zászlóshajójától, a Photoshoptól örökölt az Adobe Photoshop Lightroom.

A könyv egy rövid általános fotóismereti bevezet után végigkalauzol minket az Adobe Photoshop Lightroom használatán, kezdve a képeink katalogizálását és előkeresését segít metaadatok használatának bemutatásával. Ezt követően egy hossz rész foglalkozik képeink csinosítgatásának és retusálásának módjaival, 

Impresszum
| RSS

Š nEtural webdesign 2006.
Az oldalon közölt bárminem kép, hang, írott anyag, valamint grafikai elem szabad felhasználására az oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot. A közölt elemek felhasználása a fenti tulajdonos engedélyéhez kötött !